חדש! שירות משלוחים מהיר גם באזור חיפה והקריות, ירושלים ואזור ב"ש 🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199 ₪

מתכון לטורטייה מתוקה

מתכון לטורטייה מתוקה

טורטייה מתוקה של קרם שוקולד, אגוזים ברזילאיים ובננות

מרכיבים

  • 5 קרפים בטמפרטורת החדר (להוראות הכנה ראו מתכון בלינצ'ס הונגרי של גבינת שוקולד, צימוקים ותאנים)
  • 1 כוס ממרח שוקולד־אגוזים (רצוי"נוטלה")
  • 5 בננות פרוסות דק
  • 2. כוסות אגוזים ברזילאיים קצוצים
  • 3 כוסות קורנפלקס מתוק
  • 2 כוסות קוקוס קלוי


לרוטב השוקולד:

  • ⅓ 1 כוסות שוקולד חלב קצוץ
  • ⅔ כוס חלב
לרוטב הקוקוס:
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 1 כף קורנפלור מנופה
  • ⅓ כוס סוכר
  • 1 כף תמצית קוקוס
  • 1 כוס קוקוס קלוי לקישוט


אופן ההכנה

 

  • מרכיבים את הקרפים: על משטח עבודה מניחים בכל פעם קרפ אחד, מורחים עליו שכבה אחידה של "נוטלה", מפזרים כמה פרוסות בננה, זורים את האגוזים, הקורנפלקס והקוקוס ומגלגלים את הקרפ.
  • עוטפים כל קרפ בנייר שעווה וחותכים אותו באמצע באלכסון.
  • מכינים את רוטב השוקולד: בסיר קטן מביאים את החלב לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד ומוזגים עליו את החלב החם. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים לרוטב חלק. מעבירים לקערת הגשה.
  • מכינים את רוטב הקוקוס: בקערה בינונית שמים 3 כפות מחלב הקוקוס, מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב.
  • לסיר קטן שופכים את יתרת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, ממשיכים לבשל וטורפים פנימה את הסוכר. מוסיפים את תערובת חלב הקוקוס והקורנפלור ובוחשים עד לקבלת תערובת סמיכה. מסירים מהאש, בוחשים פנימה את תמצית הקוקוס ומניחים להתקרר. מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בקוקוס הקלוי.
  • להגשה מסדרים את הקרפים החתוכים על מגש ולידם מניחים את קערות רוטב השוקולד ורוטב הקוקוס, לטבילה
זמן הכנה : 0:15 דקןת
זמן בישול: 0:20 דקות
סך הכל: 0:35 דקות
כמות: 5 מנות

 

הפוסט הישן ביותר
הפוסט החדש ביותר

השאר תגובה

לידיעתך, תגובות חייבות להיות מאושרות לפני שיפורסמו

מוצרים מן החנות

סגור

עכשיו במקס ברנר

🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199  ₪

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חפש

עגלת קניות

העגלה שלך כרגע ריקה.
קנה עכשיו