חדש! שירות משלוחים מהיר גם באזור חיפה והקריות, ירושלים ואזור ב"ש 🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199 ₪

מתכון לפודינג לחם־שוקולד

מתכון לפודינג לחם־שוקולד

פודינג לחם־שוקולד ברוטב וניל

רכיבים

  • 1 כוס חלב
  • ⅔ 1 כוסות שמנת מתוקה
  • 2 כוסות (300 גרם) שוקולד מריר קצוץ
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 3 חלמונים
  • 12 לחמניות בריוש או כל לחמנייה מקמח לבן או 5 פרוסות עבות של לחם לבן — חתוכות לקוביות בגודל 3 ס"מ ומונחות בקערה גדולה
  • 2 תבניות אינגליש קייק

אופן ההכנה

  1. בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את החלב והשמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים ⅓ 1 כוסות מהשוקולד המריר, ויוצקים עליו את תערובת השמנת החמה. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
  2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת אחידה. תוך כדי ערבוב רצוף במטרפה מוסיפים בזרם דק את גנאש השוקולד לתערובת הביצים.
  3. את פודינג השוקולד שהתקבל יוצקים לקערה עם קוביות הלחם או הבריוש. מוסיפים לקערה את יתרת השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב. מניחים לפודינג להיספג בלחם — כ־ 10 דקות.
  4. מחממים את התנור ל־ 160 מעלות. מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בניירות אפייה ומעבירים לתוכן את תערובת הלחם והשוקולד. מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת צבע זהוב־ שחום ומרקם פריך, ועד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא נקי — כ־ 30 דקות.
  5. מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר 30 דקות ורק אז מוציאים מהתבנית. חותכים את המאפה לפרוסות בעובי כ־ 1 ס"מ ומגישים עם מעט רוטב וניל

זמן הכנה: 0:20 דקות
זמן אפייה: 0:30 דקות
סך הכל: 0:50 דקות
כמות: 12 מנות

הפוסט הישן ביותר
הפוסט החדש ביותר

השאר תגובה

לידיעתך, תגובות חייבות להיות מאושרות לפני שיפורסמו

מוצרים מן החנות

סגור

עכשיו במקס ברנר

🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199  ₪

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חפש

עגלת קניות

העגלה שלך כרגע ריקה.
קנה עכשיו