חדש! שירות משלוחים מהיר גם באזור חיפה והקריות, ירושלים ואזור ב"ש 🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199 ₪

מתכון לקוּקי־שֵייק

מתכון לקוּקי־שֵייק

קוּקי־שֵייק מוגש עם וריאציה של מקס ברנר על עוגיות "אוריאו" אמריקאיות

רכיבים


  • ⅔ 1 כוסות חלב דל שומן
  • 2 כוסות (300 גרם) שוקולד לבן קצוץ
  • 4 עוגיות סנדוויץ' שוקולד שבורות
  • 2 כפיות אגוזי פקאן קצוצים קלויים בדבש
  • 4 כוסות קרח כתוש

אופן ההכנה

  1. בסיר קטן מביאים לרתיחה כוס חלב אחת. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הלבן ומוזגים עליו את החלב החם. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס, מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  2. מעבירים את קרם השוקולד הקר לבלנדר ומוסיפים לו את יתרת החלב, את העוגיות, הקרח ואגוזי הפקאן. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
  3. מוזגים את השייק לכוסות זכוכית גבוהות וקפואות, שמים קשי שתייה ומגישים מייד

זמן הכנה : 0:05 דקות
זמן בישול: 0:05 דקות
סך הכל: 0:10 דקות
כמות: 4 כוסות

הפוסט הישן ביותר
הפוסט החדש ביותר

השאר תגובה

לידיעתך, תגובות חייבות להיות מאושרות לפני שיפורסמו

מוצרים מן החנות

סגור

עכשיו במקס ברנר

🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199  ₪

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חפש

עגלת קניות

העגלה שלך כרגע ריקה.
קנה עכשיו