חדש! שירות משלוחים מהיר גם באזור חיפה והקריות, ירושלים ואזור ב"ש 🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199 ₪

מתכון קאפקייקס שוקולד־בננה

קאפקייקס שוקולד־בננה

קאפקייקס שוקולד־בננה עם ציפוי סוכר של קוקוס ואננס

מצרכים

לעוגות:

  • 300 גרם חמאה
  • 2 כוסות סוכר
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 בננות בשלות מאוד, מעוכות
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • כפית סודה לשתייה
  • כפית מלח
  • 1 כוס רוויון
  • 1 כוס (150 גרם) שברי שוקולד מריר



לזיגוג:

  • 200 גרם חמאה רכה לא מלוחה
  • 1 כף מיץ אננס
  • 1 כף רום
  • 3 כוסות אבקת סוכר מנופה
  • 200 גרם קוקוס טחון
  • תבנית בעלת 12 שקעים מרופדת
  • בקוקוטים מנייר



אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל־ 180 מעלות.
  2. מכינים את הקאפקייקס. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, את תמצית הווניל ואת הבננות המעוכות.
  3. לתוך קערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים לתערובת הביצים את החומרים היבשים ואת הרוויון לסירוגין — מקפידים להתחיל ולסיים בקמח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז, באמצעות מרית, מקפלים פנימה את שברי השוקולד.
  4. ממלאים כל שקע בבלילה עד ⅔ מגובהו — הבלילה מספיקה למילוי של תבנית וחצי לפחות.
  5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ במרכז אחת העוגות יוצא נקי — כ־ 30 דקות
  6. מכינים את הזיגוג: בקערה בינונית טורפים במיקסר ידני את החמאה, מיץ האננס והרום. מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר וטורפים עד לקבלת קרם חלק. מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגות וזורים גבעות של קוקוס טחון מעל.

זמן הכנה: 0:30 דקות
זמן אפייה: 0:30 דקות
סך הכל: 1:00 שעה
כמות: 16-12 עוגות

הפוסט הישן ביותר
הפוסט החדש ביותר

השאר תגובה

לידיעתך, תגובות חייבות להיות מאושרות לפני שיפורסמו

מוצרים מן החנות

סגור

עכשיו במקס ברנר

🚚 - משלוח חינם ברכישה מעל 199  ₪

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חפש

עגלת קניות

העגלה שלך כרגע ריקה.
קנה עכשיו