בסיר קטן מביאים את החלב והמנטה לרתיחה, ואז מסירים מהאש ומניחים לטעמים להיספג — כ־ 10 דקות.
מוציאים את עלי המנטה ומוסיפים את השוקולד לתוך החלב. מחכים עד שהשוקולד נמס, כדקה אחת, ומערבבים לתערובת חלקה. אם השוקולד לא נמס מחזירים את הסיר לאש, לחימום קצר. מניחים לקרם להגיע לטמפרטורת החדר.
בבלנדר במהירות גבוהה מרסקים את התותים. מוסיפים להם את קרם השוקולד הלבן, היוגורט וקוביות הקרח. אם רוצים מרקם של גרניטה, מגדילים את כמות קוביות הקרח.מגישים בכוסות זכוכית גבוהות עם כף גלידה מעל.