קוסמופוליטן של שוקולד לבן עם בוטנים בשוקולד מריר ווסאבי
קטגוריה
קינוח
מנות
4
קוסמופוליטן של שוקולד לבן עם בוטנים בשוקולד מריר ווסאבי
מאתמקס ברנר
מצרכים
כוס חלב
1 כוס (150 גרם) שוקולד לבן קצוץ
כוס וודקה
⅞ כוס ליקר קוואנטרו
⅞ כוס מיץ חמוציות
מיץ מלימון אחד
שייקר
אופן ההכנה
בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את החלב לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הלבן ומוזגים עליו את החלב החם. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס וטורפים היטב. מניחים להתקרר.
לתוך שייקר עם קרח מוזגים את הקוואנטרו והוודקה ומוסיפים את מיץ החמוציות, מיץ הלימון ורוטב השוקולד. מנערים היטב, מוזגים לכוסות גבוהות ומגישים.