4 עיגולי נייר אפייה בקוטר הגדול במעט מפתחי הצנצנות
אופן ההכנה
חותכים את התאנים לקוביות. בסיר בעל תחתית עבה מבשלים אותן על להבה נמוכה עד שהן מפרישות את הנוזלים.
מוסיפים את הסוכר, עלי המנטה והקקאו וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד לקבלת מרקחת סמיכה — כ־ 30 דקות. כדי לבדוק אם הקונפיטורה מוכנה יוצקים כף אחת מן הנוזל על צלחת — הסמיכות צריכה להיות כמו של ריבה. אם המרקחת אינה די סמיכה ממשיכים בבישול.
כאשר הקונפיטורה מוכנה מוסיפים לה את הוודקה ומבשלים 3 דקות נוספות.
מעבירים את הקונפיטורה לצנצנות המעוקרות. לפני סגירתן טובלים את עיגולי נייר האפייה בוודקה ומניחים אותם על פתחי הצנצנות.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.