בקערת מיקסר עם מטרפה מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אוורירי. ממשיכים להקציף במהירות איטית ומוסיפים את הסוכר, . כוס מאבקת הסוכר ואת המלח. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים את תמצית השקדים. מקציפים עוד עד לקבלת קצף מבריק ויציב מאוד.
מקפלים בעדינות את הקצף אל תוך שקית זילוף עם צנתר עגול, ובתנועות לחיצה עדינות מזלפים על התבנית נשיקות מרנג קטנות במרחק של 2. ס"מ זו מזו.
מכניסים את הנשיקות לתנור לשעתיים, ואז מכבים את התנור מבלי לפתוח את הדלת) פתיחת הדלת תכניס אוויר לח ואז נשיקות המרנג לא יתייבשו (ומשאירים את המרנג להתייבש בתנור שלוש שעות לפחות ורצוי לילה שלם.
כאשר נשיקות המרנג יבשות ממיסים את השוקולד המריר ומניחים לו להתקרר לטמפרטורת החדר. טובלים צד אחד של כל נשיקת מרנג בשוקולד המומס ומניחים אותן לייבוש על גבי נייר אפייה או רשת.
מעבירים את הנשיקות המוכנות לצלחת הגשה, זורים עליהן מעט אבקת סוכר ומגישים לצד קערה עם תוכן פירות הפסיפלורה.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.