ספגטי מתוק ברוטב שוקולד־אייריש קרים, תותים פקאן ופיסטוק
קטגוריה
קינוח
מנות
6-8
ספגטי מתוק ברוטב שוקולד־אייריש קרים, תותים פקאן ופיסטוק
מאתמקס ברנר

מצרכים
1 ק"ג ספגטי
כוס שמנת מתוקה
1 כפית אייריש קרים
מיץ מתפוז אחד
כוס (190 גרם) שוקולד מריר קצוץ גס
12 תותים פרוסים
אגוזי פקאן קלויים לפי הטעם
פיסטוקים קלויים לפי הטעם
אופן ההכנה
מכינים את הספגטי לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
בזמן שהספגטי מתבשל, בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את השמנת לרתיחה וטורפים פנימה את מיץ התפוזים. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הקצוץ ואז שופכים עליו את השמנת החמה ואת האייריש קרים. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס וטורפים עד לקבלת קרם חלק.
מסננים את הספגטי המוכן ומערבבים עם רוטב השוקולד. מפזרים למעלה את התותים הטריים והאגוזים הקלויים ומגישים מייד.