בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם 1 כף סוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
בקערה גדולה נפרדת טורפים את החלמונים עם . כוס הסוכר עד לקבלת צבע בהיר ומרקם סמיך, כמו בלילה של עוגה — כ־ 5 דקות. טורפים פנימה את מיץ הלימון ותמצית הווניל.
באמצעות מרית גומי מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתוך קצף החלמונים עד לקבלת בלילה אחידה. מקפלים לתוך הבלילה גם את קצף החלבונים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה, אוורירית ותפוחה.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1. ס"מ, מזלפים פסים באורך -1012 ס"מ על גבי נייר האפייה ומכניסים לתנור לכ־ 10 דקות, עד שהעוגיות תופחות ומזהיבות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
טובלים כל אחד מהעוגיות עד אמצעה בשוקולד המומס ומפזרים על ציפוי השוקולד פיסטוקים קצוצים וקוקוס. מניחים על גבי נייר אפייה להתקרר. לפני ההגשה זורים מעט אבקת סוכרמעל.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.