מתכון לצ'אי שוקולד
קטגוריה
קינוח
מנות
4 כוסות
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
מתכון לצ'אי שוקולד
מאתמקס ברנר

מצרכים
כוס חלב דל שומן
2 כוסות (300 גרם) שוקולד לבן קצוץ
4 שקיות צ'אי
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בסיר קטן מביאים את החלב לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הלבן ומוזגים עליו את החלב החם. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב.
בקנקן תה גדול חולטים את שקיות התה במים הרותחים במשך 4 דקות. מוציאים את השקיות וטורפים לתוך התה את רוטב השוקולד. מגישים מייד