מכינים את המלית: משרים את התאנים והצימוקים ברום לפחות שעה אחת. מסננים את הפירות — אין צורך לשמור את הנוזלים.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינה לקבלת מרקם רך וחלק, ומוסיפים להתוך כדי ערבוב את התאנים, הצימוקים והשוקולד צ'יפס, ואז את הקינמון והדבש. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה — כ־ 3 דקות. מניחים בצד.
מכינים את הקרפים: בקערה גדולה טורפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח והמלח. תוך כדי ערבוב במטרפה מוסיפים את החומרים היבשים אל תוך תערובת הביצים והסוכר, עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים אתהחלב והברנדי וטורפים היטב. מכסים ומכניסים למקרר ל־ 30 דקות לפחות.
מחממים מחבת טפלון קטנה ומניחים בה כף אחת מהחמאה. כאשר החמאה מעלה קצף ונמסה שופכים עליה מצקת אחת מהבלילה, ומניעים את המחבת עד ליצירת שכבה דקה ואחידה של בלילה שמכסה את כל פני המחבת. את עודפי הבלילה שופכים בחזרה אל הקערה. כאשר תחתית הקרפ מתחילה להשחים הופכים אותו בזהירות ומטגנים עוד כמה שניות. חוזרים על התהליך עד גמר הבלילה.
לפני ההגשה מניחים במרכז כל קרפ כף נדיבה מהמלית ומגלגלים אותו לגליל קטן. זורים אבקת סוכר וקינמון על הקרפים ועל צלחות ההגשה ומגישים מייד.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.