מחממים את התנור ל־ 120 מעלות. מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה או במשטח סיליקון.
מכינים את הפבלובה: בקערת מיקסר גדולה טורפים את החלבונים עם החומץ במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף יציב.
תוך כדי ערבול מוסיפים את הסוכר, כפית אחת בכל פעם, ומקפידים שהסוכר ייספג לגמריבבלילה לפני שמוסיפים עוד כפית. מוסיפים את הקורנפלור והווניל ומערבבים היטב. על הקצף להיות יציב מאוד ומבריק, וחלק לגמרי למגע.
בכף גדולה מעבירים את הקצף אל נייר האפייה, ויוצרים עיגול אחד גדול במרכז או שני עיגולים בקוטר 20-18 ס"מ.
אופים כשעה ב־ 120 מעלות ואז מנמיכים את הטמפרטורה ל־ 90 מעלות ואופים שעה נוספת, עד שהמרנג פריך ויבש מבחוץ ורך מבפנים.
מכבים את התנור ופותחים מעט את הדלת עד שהמרנג מתקרר לחלוטין.
בינתיים מכינים את הקצפת: בסיר קטן מביאים את השמנת המתוקה והווניל לרתיחה. בתוךקערה חסינת חום שמים את שוקולד החלב הקצוץ, מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמסו בוחשים עד לקבלת קרם חלק. מכניסים למקרר לשעה לפחות.
באמצעות מיקסר ידני או מטרפה מקציפים את קרם השוקולד לערמה רכה של קצפת, ומוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם.
מרכיבים את המנה: על צלחת הגשה מניחים את עיגול המרנג וממלאים אותו בנדיבות בקצפת השוקולד. מוסיפים את הפירות לפי הטעם ומגישים מייד
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.