בסיר בינוני בעל תחתית עבה מביאים את החלב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וטורפיםבאיטיות פנימה את המלח וקמח הסולת. כאשר הדייסה מתחילה להסמיך מחליפים אתהמטרפה בכף עץ וממשיכים לערבב עוד כדקה אחת. אם רוצים מרקם נוזלי יותר מוסיפים עוד חלב. מכבים את האש ושומרים חם.
בסיר קטן מעל להבה בינונית־חזקה מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטרוף מדי פעם עד לקבלת קרמל זהוב־שחום — כ־ 8 דקות. תוך כדי ערבוב מוסיפים בזהירות את השמנת, כדי לעצור את בישול הקרמל. ממשיכים לטרוף עד שנוצר קרמל חלק ועשיר, מבשלים דקה נוספת ואז מסירים מהאש ומקררים 3-2 דקות.
לפני ההגשה מחלקים את דייסת הסולת ל־ 4 קערות הגשה. לכל קערה מוזגים כף של קר מלחם, מניחים מעל גוש של שוקולד ומניחים לו להינמס.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.