לאסי שוקולד צ'יפס לבן מוגש עם בארפי של ריקוטה ושוקולד חלב
קטגוריה
קינוח
מנות
5 כוסות
זמן הכנה
01:10 דקה
זמן בישול
5 דקות
לאסי שוקולד צ'יפס לבן מוגש עם בארפי של ריקוטה ושוקולד חלב
מאתמקס ברנר

מצרכים
1 כוס מים
10 עלי מנטה
כ־ 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר
5 גרגרי ציפורן
10 כפיות יוגורט רגיל
כוס (40 גרם) שוקולד צ'יפס לבן
20 קוביות קרח
8 כפות דבש
2 מנגו קלופים
מיץ מלימון אחד
לאסי
אופן ההכנה
בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם עלי המנטה, הג'ינג'ר והציפורן. מסירים מהאש ומניחים להתקרר שעה אחת לפחות.
את המים שהתקררו מסננים לתוך קערה של בלנדר (את מה שנשאר במסננת זורקים), מוסיפים את החומרים שנותרו, מערבלים היטב ומגישים קר מאוד.