מכינים את גנאש המרשמלו: בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים לרתיחה את השמנת והמרשמלואים השלמים. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הלבן ויוצקים עליו את תערובת המרשמלו. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
יוצקים את הגנאש לתוך תבניות הסיליקון ומפזרים את המרשמלואים הקצוצים מעל. מכניסים למקפיא ל־ 4 שעות לפחות.
מכינים את הסופלה: מחממים את התנור ל־ 200 מעלות.
בסיר כפול ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים לו את החמאה והסוכר ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. מסירים מהאש, מניחים להתקרר ואז טורפים פנימה את הביצים בזו אחר זו.
בקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו. טורפים את החומרים היבשים אל תוך תערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה. יוצקים את הבלילה לתוך כוסות הנייר, עד ל־ . מגובהן.
מוציאים את דסקיות גנאש המרשמלו מהמקפיא ומניחים אחת במרכז כל כוס. מכניסים את התבנית עם כוסות הנייר לתנור ואופים עד שעוגות הסופלה תופחות — כ־ 9 דקות. מקפידים שמרכז הסופלה יישאר נוזלי. מוציאים מהתנור ומגישים מייד.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.