מכינים את העוגה: לתוך קערה קטנה מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
בקערה נפרדת, באמצעות מיקסר ידני מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית — כ־ 3 דקות. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב אחרי כל הוספה. מוסיפים את תמצית הווניל ואז את החומרים היבשים, וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא נקי — 20-18 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר על גבי רשת.
מכינים את הגנאש: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הקצוץ ושופכים עליו את השמנת החמה. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ואז מקציפים במיקסר ידני עד לקבלת קרם אוורירי וחלק. מניחים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מכינים את הסירופ: בסיר בעל תחתית עבה מביאים את המים והסוכר לרתיחה, מקטינים את הלהבה לרתיחה עדינה וממשיכים לבשל עד שהסוכר נמס — כ־ 10 דקות. מוסיפים את ה"קוואנטרו" ומסירים את הסירופ מהאש.
מרכיבים את העוגה: חותכים את העוגה בצורה אופקית לשתי שכבות. מברישים את שתי השכבות בסירופ ומקפידים לא להרטיב אותן מדי. מורחים חצי מהגנאש על גבי השכבה הראשונה, מכסים בשכבה השנייה ומורחים עליה את יתרת הגנאש. משתמשים במרית ארוכה כדי להחליק את הקרם ולצפות בו את צידי העוגה.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.