מכינים את הבצק: בקערה של מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, החלב, השמנת, הסוכר, הביצים, המים והשמרים ומעבדים במשך 10 דקות. מוסיפים את החמאה והמלח וממשיכים לעבד במהירות נמוכה עד לקבלת בצק חלק וגמיש — 15-10 דקות.
מכסים במגבת מטבח ומניחים לשעה במקום קריר. כעבור שעה מכניסים את הקערה למקרר לשעה נוספת. הופכים את הבצק ומחזירים למקרר לשעתיים נוספות. הופכים שוב ומחזירים למקרר ל־ 12 שעות לפחות.
מכינים את המלית: בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את השמנת לרתיחה. בקערה גדולה וחסינת חום שמים את השוקולד ויוצקים עליו את השמנת החמה. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס וטורפים היטב. טורפים פנימה את יתר חומרי המלית וממשיכים לטרוף עד לקבלת קרם אחיד לחלוטין.
מחממים את התנור ל־ 160 מעלות. על גבי משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לריבוע בגודל 20X20 ס"מ ובעובי כ־ 3 מ"מ. מורחים שכבה נדיבה של מילוי על גבי הבצק. מגלגלים את הבצק לגליל מהודק, מכיוון הגוף והלאה. מניחים את הגליל בתבנית טפלון בגודל 20X 20 ס"מ. מכניסים לתנור ואופים עד שהעוגה תופחת ועד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא כמעט נקי — כ־ 40 דקות.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.