בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את השמנה לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד, שופכים עליו את השמנת והליקר, מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים לקרם חלק.
בקערה נפרדת מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את התערובת לגנאש השוקולד, מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
מרפדים תבנית שנכנסת למקפיא בנייר אפייה. באמצעות כף גלידה קטנה או כף רגילה צרים מקרם השוקולד כדורים בקוטר 5 ס"מ, ובידיים מקומחות באבקת סוכר מגלגלים את הכדורים ומחליקים אותם. מניחים את הכדורים על גבי התבנית ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
מכינים שלוש קערות: אחת עם הביצה הטרופה, אחת עם הקמח ואחת עם פירורי הלחם. את הכדורים הקפואים מגלגלים תחילה בביצה, אחר כך בקמח, שוב בביצה ובסוף בפירורי הלחם.
מכניסים את הכדורים למקרר לכמה דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי — ביצה, קמח, ביצה ופירורי לחם. מכניסים שוב את הכדורים למקפיא לשעה אחת לפחות.
בסיר עמוק מביאים את השמן לחום של 190 מעלות. מכניסים בזהירות בכל פעם כמה כדורים לשמן ומטגנים אותם עד להשחמה — כ־ 2 דקות. מגישים מייד
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.