בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבל תערובת תפוחה ואוורירית. תוך כדי הקצפה מוסיפים לתערובת את הביצים, בזו אחר זו, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה. מוסיפים את תמצית הווניל.
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן. מוסיפים גם את האגוזים ומערבבים.
תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתוך תערובת החמאה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מערבבים פנימה גם את המשמשים וקליפות התפוז המסוכרות, ואחריהן את השוקולד צ'יפס.
מכניסים את הבצק למקרר לשעה לפחות, או יוצרים ממנו גליל, עוטפים בנייר שעווה ומקפיאים ללילה.
מחממים את התנור ל־ 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים בכל פעם כף מהבצק המצונן או פרוסה מהבצק הקפוא על גבי נייר אפייה, עד לגמר הבצק. אופים עד לקבלת גוון חום־זהוב — כ־ 9 דקות.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.