בסיר קטן מביאים כוס אחת של שמנת לרתיחה יחד עם הצ'ילי, אגוז המוסקט והקינמון. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד המריר ויוצקים עליה את השמנת החמה. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
כעת מביאים לרתיחה את כוס השמנת השנייה, ושופכים אותה לקערה ובה השוקולד הלבן. מחכים עד שהשוקולד נמס, מוסיפים את השרי ומערבבים היטב.
כדי לשמור על השוקולד חם ונוזלי למשך כשעה, מגישים כל רוטב בקערית המונחת בתוך קערית נוספת ובה מים רותחים, או מניחים את הקערות על גבי מתקן חימום מעל נר. בפונדו השוקולד מומלץ לטבול: מרשמלו, אגוזים, עוגה יבשה רכה או פירות טריים, מסוכרים או מיובשים.
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.