בסיר קטן מביאים לרתיחה כוס חלב אחת. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד הלבן ומוזגים עליו את החלב החם. מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס, מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
מעבירים את קרם השוקולד הקר לבלנדר ומוסיפים לו את יתרת החלב, את העוגיות, הקרח ואגוזי הפקאן. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
מוזגים את השייק לכוסות זכוכית גבוהות וקפואות, שמים קשי שתייה ומגישים מייד. או שניתן להשתמש בכוסות אליס של מקס ברנר
One or more of the items in your cart is a recurring or deferred purchase. By continuing, I agree to the cancellation policy and authorize you to charge my payment method at the prices, frequency and dates listed on this page until my order is fulfilled or I cancel, if permitted.